Dades del responsable de la web
Nom: DBF Gestió Immobiliària.
Adreça: Ctra. Cardona 69 baixos
Població: Manresa (CP 08241)
E-mail: info@dbfgestio.com


Normes de la web (LSSICE)


Les marques, logotips, disseny gràfic, arquitectura d'informació, bases de dades, índexs i programació en els diferents llenguatges, HTML, PHP, Javascript i altres, inclosos són propietat de l'empresa propietària d'aquesta web. Aquest o qualsevol part del mateix no podrà ser reproduïda, duplicada, copiada, comercialitzada, revenuda ni utilitzada amb fins comercials, sense el consentiment exprés de l'empresa propietària d'aquesta web. La responsabilitat derivada d'utilitzar materials protegits pels drets de la Propietat Intel·lectual que apareixen serà responsabilitat exclusiva de l'usuari. La infracció dels Drets de marca, propietat de l'empresa propietària d'aquesta web, comportarà la persecució civil i, si escau, penal en virtut de les lleis i tractats nacionals i internacionals vigents.

Ens dediquem a la compra, venda i lloguer d’immobles, així com a la venda de terrenys, servei d’assessorament jurídic i administració de finques.

 

Tramitem cèdules d’habitabilitat i certificats d’eficiència energètica. Fem taxacions tan judicials com per a particulars. Pressupostos a mida i adaptats a les seves necessitats.

 

DBF Gestió, va néixer, l’any 1995, de la mà d’en Daniel Bacardit i Fernàndez, advocat exercent, agent de la propietat immobiliària i administrador de finques col·legiat, amb la filosofia de donar un servei personalitzat, assessorar i escollir en tot moment la millor opció per a cada cas concret i amb la garantia, seguretat i eficàcia d’un agent de la propietat immobiliària i administrador de finques col·legiat.

© DBF Gestió 1995 - 2016      -      Gestió immobiliària i assessorament jurídic - Daniel Bacardit i Fernàndez - Advocat - Agent de la Propietat Immobiliària - Administrador de finques.
Ctra. Cardona, nº 69 Baixos      |      08241 MANRESA (BCN)      |      Tel 93 872 23 87 Fax 93 872 30 43      |      info@dbfgestio.com